dimarts, 9 d’agost del 2011

Cheers made in spain



Tots ho hem fet, si, si, no diguis que no, tots hem sortit alguna nit de farra i hem dit... ( desprès d’aquella hora mítica de les tres de la matinada que rebaixa les pretensions per tot) ...ostias, el negoci que pot ser agafar i fer roba del tipus coronel tapioca, encara que posant el nom de “sargento chusquero maizena”.

Si, collons, si tots ho hem fet, encara que quan et lleves al mati o no recordes res o rius pensant que tonto soc. A la tele espanyola, sembla que no es saben portar les ressaques i últimament els ha donat per fer “remakes” de series clàssiques de gran èxit. Aquesta vegada Telecinco ha agafat la mítica “Cheers”

No conformes amb això diuen que li han donat un estil mes espanyol (ai mareta meva) i que han tingut que actualitzar els noms dels personatges i els seus rols per fer-lo mes creïble, també comenten que s’han agafat els arguments de la sèrie original per actualitzar-los (sniff sniff) .....


Total que la sèrie “Cheers made in spain” (lo de made in spain es meu, no crec que el titol sigui aquest) que estrenarà Telecinco aquesta tardor acaba sent una sèrie d’un pub irlandès fotut en un lloc d’Espanya sense indicar i que contarà amb vuit personatges fixes i dos secundaris que rodaran pels capítols. Espero que els capítols no siguin mes llargs de 20-25 minuts sinó avorrirà

Desprès ja parlarem dels personatges, però sembla ser que de moment plantegen fer uns 26 capítols i no es sap encara quin dia anirà. Com sempre dic, li donaré una oportunitat pero crec que com a fan de l’original “Cheers” acabarà de la mateixa forma que va acabar la de las “chicas de oro made in spain” que es va anar enfonsant a mida que anaven passant els capítols i va morir al final de la primera temporada.


L'ultima, veurem que fan amb la mitica canço "Where Everybody Knows Your Name" ( A on tothom coneix el teu nom) que era la capçalera de cada capitol i que va ser un exit al igual que la serie que va aguantar 11 temporades i encara va donar un spin off "Frasier"

PERSONATGES: (La segona línia seria l'original)

Nicolas Arnedo (Alberto San Juan) 
Sam Malone (Ted Danson)


Si l'original Sam Malone era un ex-jugador de beisbol, aquí ens trobem al Nicolas Arnedo, un ex jugador de futbol (sembla que del Cadiz) que al final no va ser res en el mon de l’esport per culpa de la beguda. 
Gracies al entrenador va muntar el pub i durant cinc anys el negoci ha anat molt be, encara que la crisis l’esta enfonsant actualment. 
Es un Casanova en potencia que no pot resistir la presencia d’una dona sense tirar la canya.

Felix Simon (Antonio Resines)
Frasier Crane (Kelsey Grammer)


L’ex de Los Serrano, tornat de Mèxic de filmar la telenovel·la “La Soledad” es posa en el paper del Frasier Crane, que desprès inspiraria un spin-off, encara amb mes èxit que la pròpia sèrie. 
Interpretarà al Felix Simon un psiquiatre enamoradís,analític, molt insegur i neuròtic al qual la crisi l'ha obligat a buscar llocs de treball alternatius. 
La veritat es que les seves actituds no el fan guanyar clients precisament i ell sembla que necessita un company de feina que l’analitzi.

Rebeca Santaolalla (Alexandra Jiménez) 
Diane Chambers (Shelley Long)

Pija i de bona formació. La Rebeca Santaolalla es veu obligada a treballar de cambrera perquè el seu pare, un empresari que va fer el salt a la política, s’ha arruïnat desprès d’un escàndol financer (Millet?) 
Es sofistica, tossuda i envanida, somia amb recuperar la seva posició social i trobar un home a la seva alçada. Li encanta portar la veu cantant i sempre tenir la ultima paraula. 
A part te un problema, la mes mínima quantitat d’alcohol fa que es torni una persona incontrolable (estil Hulk?)

Pedro Panero, el Míster (Joan Pera) 
Ernie Pantusso (Nicholas Colasanto) 

Entrenador del Nico durant la seva joventut, el Míster treballa darrere de la barra i s'ha convertit en una mena de pare per la clientela del bar perquè sempre esta disposat a escoltar a qui ho necessita i donar consell. 
De caràcter amable i afectuós, acumula un extens passat esportiu en el qual no va tenir cap èxit destacable.


Lola Mendoza (Chiqui Fernández) 
Carla Tortelli (Rhea Perlman)

Acompanyant a Pedro Panero, està Lola Mendoza, una cambrera poc agraciada,incisiva i mordaç. És la mà dreta de Nico en el negoci, la personificació de l'eficàcia.  No obstant això, la seva eficàcia laboral contrasta amb la seva poca satisfactòria vida sentimental. 
Lola comparteix la seva vida amb un home masclista i poc atent, per la qual cosa dóna a entendre que si arriba algú marxa i fa el canvi (o no)

Blas Roman (Pepón Nieto)
Norm Peterson (George Wendt)


A diferencia de l’original Norm (mitic el crit de que entraven al pub i deien “Nooooooorm”, suposo que aqui diran “Blaaaaaaaas”) que era contable el Blas Román es aturat i es un tipus gandul i bonifaci (que també ho era el Norm).
La seva condició d'aturat possibilita que no tingui una altra preocupació més de compartir el seu temps amb altres clients del local.
Treballava en una fàbrica que va fer fallida per la crisi. Al principi la desocupació li va resultar traumàtica, però ara li costa entendre la raó per la qual la gent està obsessionada amb treballar.


Ricardo Rodero (Luis Bermejo) 

Cliff Clavin (John Ratzenberger) 

Luis Bermejo interpreta  a Ricardo Rodero, ordenança al Ministeri d'Afers Exteriors, un home somiador, fantasiós i fatxenda que dóna una importància desmesurada al lloc que ocupa, actitud que l'ha portat a rebre el sobrenom del Ministre. 

És l'antítesi del lligon:tímid i apocat, se li trava la llengua quan alguna presència femenina altera les seves neurones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada